Truca'ns al 972 29 69 98

Qui som

Centre d’exàmens Girona és el nou centre d’exàmens (ES780) a la província de Girona.

El nostre objectiu és promocionar, organitzar i administrar els exàmens de la Universitat de Cambridge especialment a tota la província de Girona.

Per això, intentem adaptar-nos a les necessitats dels diferents centres, tant en la localització dels exàmens, ja que els podem anar a fer al mateix centre, com en el calendari de sessions, per què podem triar entre un gran ventall de dates.

Examinem tots els nivells d’anglès establerts per el marc comú europeu de referència per a les llengües des de A2 (KET) fins a C2 (Proficiency), passant també pels Young Learners English Tests i en un futur proper organitzarem exàmens específics com BULATS (Business Language Business Service), ILEC (International Legal English Certificate), ICFE (International Certificate in Financial English), etc.

Us garantim una atenció personalitzada durant tot el procés, des de la matriculació fins a la recepció del certificat.

A més, organitzem cursos EXPRESS abans dels exàmens, per familiaritzar-se amb el format de la prova.

Per què Cambridge?

Perquè com a docents d’anglès amb una àmplia experiència en tots els nivells, sabem que aquests exàmens són els més reconeguts per les institucions docents i empreses a nivell internacional a l’hora d’acreditar el teu nivell d’anglès.

Consulta aquí més informació sobre els exàmens de Cambridge